Presenter du aldrig bör ge bort till en kvinna

Födelsedagar, julaftnar, inflyttningsfester, och alla tillfällen man vill ge bort presenter står man alltid inför samma svåra fråga: vad ska jag ge bort i present? Det är inte helt lätt vad man ska välja, och många har oerhört svårt för att hitta på någon kul gåva. Särskilt män som ska ge presenter till kvinnor. Vad vill de ha egentligen?

Vid dessa tillfällen är det kanske bäst att börja i andra änden – vad ska man absolut INTE ge en kvinna i present? Nöjessiten 360Nobs har satt ihop en händig lista som kan hjälpa dig hålla reda på vad man bör undvika.

Billiga parfymer

Parfymer använder man för att man vill dofta underbart. Det ska ge en känsla av lyx och glamour. Så om du vill ge bort en parfym, handla inte första bästa kroppssprayen på Willys; se till att det är märkesparfym och att du väljer något med lite känsla för kvalitet.

Fejkade smycken

Det här kan på många sätt vara värre än dålig parfym. Dåliga plastsmycken kan rentav framstå som en förolämpning om man väljer en särskilt dålig produkt. Ska du ge bort ett smycke, se till att det är något originellt och har en viss nivå av kvalitet.

Underkläder

Det kan vara acceptabelt att ge bort underkläder; men oftast bara om det är din flickvän som ska få presenten och det handlar om fina underkläder från bra märken. Det är däremot totalförbjudet att ge bort underkläder till en kollega, klasskamrat, eller ens tjejkompis. Det kommer direkt att måla ut dig som en läskig skummis, och ja, det gäller även 50 Shades of Gray kläder.

Läs hela listan på: http://www.360nobs.com/2015/07/gifts-you-should-never-give-a-woman-on-her-birthday/